Puhelin:  045 65 11 505

Sähköposti:cia@stallsolbacka.fi

Tilat


Stall Solbackan tilat on remontoitu ja pohjia uusittu 2016-2017.

Stall Solbackan tilat on remontoitu ja pohjia uusittu 2016-2017.

Talli

Stall Solbackan käytössä on EU-määräykset täyttävä 14 hevosen talli, sekä 5 hevosen laajennusosa jossa Valtterin ja Cian omat hevoset majailevat. Lisäksi käytössä on myös ulkokarsinoita. Karsinoissa on ruokinta-automaatit, jotka edistävät hevosten hyvinvointia lyhentämällä ruokintaväliä. Tallissa on myös pieni sosiaalitila, josta löytyy jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Ratsastajat ovat tervetulleita viihtymään täällä.

Cian ja Valtterin osa

Opetushevosia vanhassa osassa

 

Kenttä

Ratsastuskenttää laajennetiin keväällä 2017, niin että ratsastusala on 40 x 70 m. Pohjaksi on valikoitunut Otto Sport erikoismatot ja GeoTex kuitu sekoitettuna kvartsihiekkaan. Hyvä pohja on paras palvelus mitä opetushevosillemme voidaan tehdä, sillä se edistää niiden terveyttä ja pidentää käyttöikää. Kesällä 2018 rakennettiin myös katsomo kentän laidalle.

 

Maneesi

Maneesi on puinen, kooltaan 24 x 68 m. Maneesi on tarkastettu Inspectan toimesta syksyllä 2016 ja on kaikin puolin todettu toimivaksi ja turvalliseksi. Myös maneesiin on valikoitunut Otto Sport erikoismatto sekä kvartsihiekka - GeoTex kuitu sekoitus. Maneesissa on pieni ”kahvila-alue” jossa voi istua ja seurata tunteja. Tavoitteena on hankkia tälle alueelle säteilylämmittimet.

 

Tarhat ja pihapiiri sekä kävelykone

Koko pihapiiri ja tarhat ovat syksyllä 2016 salaojitetut ja uudelleen perustetut. Näin olleen niin asiakkaamme kuin hevosemme säilyvät kuivin varpain myös syksyn kurakeleillä. Tarhat on perusteellisesti tehty ja tarpeeksi suuret hevoset laadukkaaseen ulkoiluun. Tarhojen takareunasta on suora kulku kesäaikaan (ja talvella kelien salliessa) laitumelle. Pihasta löytyy myös kävelykone, joka on oiva apua hevosten hyvinvointiin. Kävely poistaa jäykkyyttä ja edistää lihasten ja nivelnesteiden valmistautumista rasitukseen. Hevoset pysyvät terveempänä ja ovat miellyttävämpiä ratsastaa. Pihapiirin parannussuunnitelmiin kuuluu valaistuksen parantaminen. 

 

Maneesi näkymää valmiina

Maneesin pohja työvaiheessa

Viimeisimmät syötteet

Yhteystiedot

Puhelin:045 65 11 505
Sähköposti: cia@stallsolbacka.fi

Lepsämäntie 316
01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2701297-6

Suomen Ratsastajainliitto