Puhelin:  045 65 11 505

Sähköposti:cia@stallsolbacka.fi

Laatutalli


Laatutalli on Suomen Ratsastajainliiton myöntämä status ja arvomerkki. Laatutalleja on Suomessa yhteensä vain noin 30 kappaletta.

Laatutalli on Suomen Ratsastajainliiton myöntämä status ja arvomerkki. Laatutalleja on Suomessa yhteensä vain noin 30 kappaletta.

Sopivasti 5-vuotis synttärilahjaksi saimme Suomen Ratsastajinliitolta merkinnan, joka on ollut meille tavoite jo alusta asti. Nyt on virstanpyläs saavutettu, kun Solbackasta tuli SRL:n Laatutalli!

SRL kuvaa Laatutallia seuraavasti: ”SRL:n Laatutallit ovat malliesimerkkejä hyvin toimivista yrityksistä. Laatutallit ovat ammattimaisesti hoidettuja niin tilojen, ympäristön kuin hevosten hyvinvoinninkin suhteen. Laatutallien yritystoiminta on läpinäkyvää ja taloudenpito ammattimaista ja huolellista. Laatutallien henkilökunta on pätevää ja monipuolisesti kouluttautunutta. Laatutalleissa toimintaa kehitetään jatkuvasti.”

Solbacka on iloinen ja ylpeä että myös muut näkevät ja kokevat saman kuin me itse toimintaa suunnitellessa ja kehittäessä. Laatutalli hyväksyntä on ollut tavoitteemme avaamisesta asti, ja nyt se toteutui. Laatutalleja on Suomessa noin 30. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia vuosia! 

Laatutalli täyttää laajamittaisen kriteeristön, koskien muun muassa hevosten hyvinvointia, henkilökunnan osaamista ja talliympäristöä. Tarkemmin voit tutustua kriteereihin täältä, SRL:n sivuilta.

Viimeisimmät syötteet

Yhteystiedot

Puhelin:045 65 11 505
Sähköposti: cia@stallsolbacka.fi

Lepsämäntie 316
01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2701297-6

Suomen Ratsastajainliitto