Puhelin:  045 65 11 505

Sähköposti:cia@stallsolbacka.fi

Tietoa tunneista


 

Tietoa tunneista

 

Tunteja myydään tiistai-perjantai  klo 14.00-16.00 Ninan puhelinpäivystyksessä sekä www.hopoti.com.  Tunnit varataan joko Hopotin kautta tai puhelimitse suoraan opettaja Nina Tiihoselta puhelinnumerosta 040-125 3114. Muina aikoina voi laittaa Ninalle tekstiviestillä soittopyynnön niin palaa asiaan heti kun on sopiva hetki.  

Uudet asiakkat: Tuntia varatessa tulee ilmoittaa seuraavat tiedot ratsastajasta: nimi, ikä, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, huoltajan (/lähin omainen) yhteystiedot, pituus, paino ja harrastustausta (vuosina, missä?). Muina aikoina voi olla yhteydessä Ciaan (puhelin 045-65 11 505), mutta varsinaiset tuntivaraukset Ninalta puhelinpäivystyksessä.

Hinnasto löytyy omalta sivultaan ja Hopotista. 

Tunnit pyritään jakamaan taso- ja ikäryhmiin. Tunteja järjestetään maanantaista perjantaihin klo 16/17-20/21/22 ja lauantaisin klo 9-12 ja 13-15, ratsastajamääristä riippuen. Normaalitunnilla on max 8 ratsastajaa ja pienryhmässä sekä valmennustunneilla max 5 ratsastajaa.  Kesän ratsastusmahdollisuuksista tiedotetaan erikseen tässä linkissä.

Järjestämme estetunteja sekä valmennusryhmiä niin este- kuin koulupuolella. Nämä tunnit/valmennukset edellyttävät yhtä sileän tuntia lisäksi viikkotasolla. Valmennusryhmät tähtäävät tavoitteelliseen harrastamiseen ja kilpailuihin. Estevalmennusryhmistä vastaa kansallisen tason GP-ratsastaja Valtteri Reilin. Lisäksi kysynnän mukaan Valtteri pitää myös poikaryhmiä. Kysy lisätietoja!

Kausikortin maksu; Kaudet varataan ja maksetaan Hopotin kautta. Sovi Ninan kanssa kausituntisi ennenkuin varaat!  

Tunnin peruutus; Ratsastustunti tulee perua Hopotin kautta 12h ennen tunnin alkua niin saat korvaavan tunnin tilalle (myös sairastapaukset!). Tallikortti on käytettävä kuluvan kauden aikana. Tuntien varaus sulkeutuu joka päivä 3 h ennen tuntien alkua.  Hätätilanteessa peruutus tekstiviestilla tai soittamalla nro 040 125 3114 puhelinpäivystys aikana tai sitten sähköisesti ope@stallsolbacka.fi.

Talvella tallin puolesta tunteja ei tulla peruuttamaan pakkasen vuoksi. Mikäli pakkasta on enemmän kuin -18 astetta, joka mitataan noin klo 15 tallilta, talli järjestää korvaavaa ohjelmaa kuten esimerkiksi teoriatunnin, luennon, jumppatunnin tai muun vastaavan. Peruutus on edelleen tehtävä normaalien peruutusehtojen mukaan. Mikäli ei halua osallistua mahdolliselle ratsastunnin korvaavaan ohjelmaan, tulee jokaisen itse perua tuntinsa edellä mainittujen peruutussääntöjen mukaan itse säätä arvioiden.

Mikäli talli joutuu peruuttamaan tunnin kilpailuiden tai muiden syiden vuoksi, tulee se järjestämään kyseisen päivän oppilaille kuluvan kauden aikana tunnin toiseen ajankohtaan. Mikäli oppilas ei pääse tarjotulle tunnille ratsastuskoulu ei ole vastuussa jos tunti jää käyttämättä.

Vapaat tunnit näet Hopoti kalenterista. Kausiratsastajan varattavissa on runsaasti eri korvaustuntivaihtoehtoja kauden aikana, ratsastuskoulu ei ole vastuussa sopivatko tuntiajat asiakkaalle tai jääkö tunteja käyttämättä. Rästit kannattaa ratsastaa nopeasti, koska kauden lopussa vaihtoehtoja on vähemmän. Muistathan että rästejä voi ratsastaa myös etukäteen, mikäli tietää olevansa esimerkiksi matkoilla.

Korvaustunteja ei voi siirtää toiselle kaudelle (kauden viimeiset sairaspoissaolot sovittavissa).

Korvaustuntijärjestelmä koskee kausi- ja 10 x kortti ratsastajia. Lyhytkursseilla ei ole korvausjärjestelmää.
Tunnin voi myös myydä toiselle saman tasoiselle ratsastajalle, mikäli olet itse estynyt tulemaan. Tällöin kauppa käydään ostajan ja myyjän välillä heidän sopimilla ehdoilla. Ilmoitathan kuitenkin tallille kuka tilallesi on tulossa. Ratsastajan pitää olla rekisteröityneenä Hopotiin. Peruuttamattomia tunteja ei saa korvata.

Äkillisissä sairastapauksissa sekä pitkissä sairauslomissa ja muissa vastaavissa tapauksissa korvauksesta sovitaan opettajan kanssa erikseen.

Tiedustelut tiistai-perjantai klo 14-16 Nina Tiihonen: 040-125 3114

 

Ma Tiina + Valtteri

Ti Nina Ke Nina + Valtteri To Nina + Sanna Pe Nina La Nina Su Sanna
15-16             Jatkokurssi
16-17     Kouluvalmennus   Aikuiset He B 10-11 Aikuiset He B-A PR Aikuiset He C-B PR
17-18 Aikuiset He B-A PR Nuoret He B-A Juniorit He C Nuoret/Aikuiset He C pienryhmä Juniorit/Nuoret He C-B 11-12 Juniorit/Nuoret He C-B Aikuiset He B 
18-19 Aikuiset/Nuoret He C-B Juniorit He C Aikuiset He A Nuoret He B Aikuiset He B-A 12-13 Aikuiset He B-A PR Estetunti (helppo)
19-20 Aikuiset He B-A  Aikuiset He B-A PR Aikuiset He B PR Aikuiset He B-A PR Aikuiset He B-A PR 13-14 Aikuiset He B-A PR Nuoret/Aikuiset He A
20-21 Estevalmennus Aikuiset He B-A PR Estevalmennus Aikuiset He B PR      
21-22 Estevalmennus   Estevalmennus VAPAA TUNTIPAIKKA    

 

 


Yhteystiedot

Puhelin:045 65 11 505
Sähköposti: cia@stallsolbacka.fi

Lepsämäntie 316
01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2701297-6

Suomen Ratsastajainliitto
  • Hopoti
  • NoShout