Puhelin:  045 65 11 505

Sähköposti:cia@stallsolbacka.fi

Korona-ohjeistus


Hyvät asiakkaat

Stall Solbackan toiminta ohjeet;


- Muistutamme maskien käytöstä sisätiloissa, kuten tallissa, satulahuoneessa sekä maneesin katsomossa. Jokainen tulisi käyttää omaa maskia, mutta hankimme tallille muutamia jos oma unohtuu kotiin.
- Tallissa ei saa ”hengailla” turhaan. Satulahuoneissa saa oleskella kerralla maksimissaan 2 henkilöä kerrallaan, hae tavarasi ripeästi ja poistu että seuraava pääsee.
- Talliin saa tulla ainoastaan hevosta satuloiva henkilö (olettavasti ratsastaja). Lasten kohdalla samaan ruokakuntaan kuuluva ihminen voi tulla avustamaan. Tukijoukkoja ei sallita tallissa muuten kuin alle 14-vuotiaille, jotka tarvitsevat apua kuntoonlaitossa. Pyydämme välttämään maneesin katsomossa olemista.


- Opettajat välttävät turhaa lähikontaktia oppilaisiin. Opetelkaamme siis kiristämään satulavyöt ja säätämään jalustimet itse.
- Kaikki ylimääräinen oleskelu tallialueella on kielletty ja vältetään kaikenlaista turhaa lähikontaktia muiden kanssa. Muistetaan edelleen hyvä käsihygienia, käsidesipulloja on tallilla monessa paikassa. Käsien pesu on mahdollista WC:ssä sekä pesupaikalla.
- Jos sinulla on pieniäkään flunssan oireita tai kuumetta, niin ethän saavu tallille. Tunnin voit perua Hopotissa ja varata siitä tulleen rästin myöhempään ajankohtaan. Tallikortit ovat voimassa koko kauden. Olemme edelleen joustavia myös äkillisten sairasperuutusten suhteen.
- Jos palaat ulkomailta, tallille ei voi tulla kymmeneen päivään.

- Pyrimme jakamaan hevoset tunneille niin että minimoimme tallissa käyvien määrää.

- Saavuthan aikaisintaan 25 min ennen omaa tuntia ja poistu viimeistään 25 min oman tunnin jälkeen.


Tavoitteena näillä toimenpiteillä on, että jokainen voi laittaa hevosen kuntoon, ratsastaa ja lähteä kotiin mahdollisimman turvallisesti ja näin voimme jatkaa harrastustamme edelleen. Koska meillä on vain 1 tunnit kerrallaan, pysyy ihmisten määrä maltillisena.

Tilanne on kaikkien kannalta harmillinen ja vaatii joustamista ja sopeutumista. Seuraamme tiiviisti tilannetta ja suosituksia, joista informoimme mahdollisimman pian niin tarvittaessa. Jos edellä mainitut toimenpiteet herättävät kysymyksiä, keskustelemme mielellämme kanssanne aiheesta.

 


Yhteystiedot

Puhelin:045 65 11 505
Sähköposti: cia@stallsolbacka.fi

Lepsämäntie 316
01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2701297-6

Suomen Ratsastajainliitto