Puhelin:  045 65 11 505

Sähköposti:cia@stallsolbacka.fi

Korona-ohjeistus


Hyvät asiakkaat

Stals Solbackan toiminta ohjeet;

Päivitetyt koronaohjeet 19.10.

- Otamme käyttöön maskit sisätiloissa, kuten tallissa, satulahuoneessa sekä maneesin katsomossa. Jokainen tulisi käyttää omaa maskia, mutta hankimme tallille muutamia jos oma unohtuu kotiin.
- Tallissa ei saa ”hengailla” turhaan. Satulahuoneissa saa oleskella kerralla maksimissaan 2 henkilöä kerrallaan, hae tavarasi ripeästi ja poistu että seuraava pääsee.
- Talliin saa tulla ainoastaan hevosta satuloiva henkilö (olettavasti ratsastaja). Lasten kohdalla samaan ruokakuntaan kuuluva ihminen voi tulla avustamaan. Siinä määrin kun mahdollista pyydämme tukijoukkoja jäämään kotiin ja välttämään turhaa tallialueella oleskelua sekä maneesin katsomossa olemista.
- Opettajat välttävät turhaa lähikontaktia oppilaisiin. Opetelkaamme siis kiristämään satulavyöt ja säätämään jalustimet itse.
- Kaikki ylimääräinen oleskelu tallialueella on kielletty ja vältetään kaikenlaista turhaa lähikontaktia muiden kanssa. Muistetaan edelleen hyvä käsihygienia, käsidesipulloja on tallilla monessa paikassa.
- Jos sinulla on pieniäkään flunssan oireita tai kuumetta, niin ethän saavu tallille. Tunnin voit perua Hopotissa ja varata siitä tulleen rästin myöhempään ajankohtaan. Tallikortit ovat voimassa koko syyskauden. Olemme edelleen joustavia myös äkillisten sairasperuutusten suhteen.
- Ulkomailta palaavat, noudatattehan ajankohtaisia karanteenisuosituksia.
Tavoitteena näillä toimenpiteillä on, että jokainen voi laittaa hevosen kuntoon, ratsastaa ja lähteä kotiin mahdollisimman turvallisesti ja näin voimme jatkaa harrastustamme edelleen.
Tilanne on kaikkien kannalta harmillinen ja vaatii joustamista ja sopeutumista. Seuraamme tiiviisti tilannetta ja suosituksia, joista informoimme mahdollisimman pian niin tarvittaessa. Jos edellä mainitut toimenpiteet herättävät kysymyksiä, keskustelemme mielellämme kanssanne aiheesta.


Tilanne on kaikkien kannalta harmillinen ja vaatii joustamista ja sopeutumista uusiin toimiin mahdollisesti lyhyelläkin aikavälillä. Tallimme seuraa tiiviisti tilannetta ja suosituksia, joista informoimme mahdollisimman pian niin tarvittaessa.Jos edellä mainitut toimenpiteet herättävät kysymyksiä, keskustelemme mielellämme kanssanne aiheesta.

Yhteystiedot

Puhelin:045 65 11 505
Sähköposti: cia@stallsolbacka.fi

Lepsämäntie 316
01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2701297-6

Suomen Ratsastajainliitto
  • Hopoti
  • NoShout